Zsindely felrakási útmutató

2011.01.12. 10:09

Az üzletünkbe érkező laikus zsindelyvásárók leggyakoribb kérése, hogy adjak neki valamiféle leírást a zsindely felrakásának módjáról. Az interneten számos felrakási útmutató kering. Bár a zsindelyezés nem ördöngösség, papírból olvasva azonban nem mindig egyértelműek a hogyanok és a miértek. Ugyanakkor számos apró praktika létezik, melyeket ki-ki saját szájíze szerint alkalmaz. Az egyik mester az egyik módszerre, a másik pedig egy másikra esküszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legszerencsésebbek azok, akiknek megadatott a lehetőség, hogy megnézhessenek egy gyakorlott tetőfedőt zsindelyezés közben. Innentől szinte biztos a siker.

Akiknek jobb híján útmutatóból kell elsajátítani a folyamatot, azoknak ezt az ábrákkal tarkított leírást ajánlom. Szerintem ez leghasználhatóbb.

www.kopet2000.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://zsindely.blog.hu/api/trackback/id/tr532578295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása